Om KK Import AS

KK Import AS er et selskap som importerer hundeutstyr. Utstyr som fortrinnsvis er beregnet på hunder som står ute deler av dagen eller hele døgnet.

Vi har også en rekke selvproduserte kvalitetsvarer. Se under Gaupa-produkter. Importerte varer kommer fra Sverige og Belgia, og det er da i første rekke hundegårder.

KK Import AS har som mål å tilby deg kvalitetsvarer til markedets laveste priser.

Åpningstider finner du under Kontakt oss.
Tlf: 97 66 23 50
E-post: post@kkimport.no

For de som ikke har mulighet til å komme på dagtid, og som gjerne vil hente sine varer selv, kan vi være behjelpelig på kveldstid – men kun etter avtale på forhånd.

Ved privat henting / kjøp av varer i våre åpningstider – gis det ingen kredit, alle varer må betales kontant. Vi har bankterminal.

Ved forsendelse av småvarer sender vi i oppkrav om ikke annet er avtalt.  Kjøper / bestiller betaler returkostnader om han/hun ikke ønsker å beholde varen (hvis ikke annet er avtalt ). Pakker som ikke blir avhentet og returneres blir etterfakturert med to frakter, til og fra kjøper, + gebyrer

Ved forsendelse av større partier som hundegårdselementer/hundehus må kjøper forhåndsbetale hele kjøpesummen ( hvis annet ikke er avtalt ).

Adresse for varehenting: Vestliveien 3, 1960 Løken

KK Import AS er medlem av Eurovironment, som er et selskap for mottak av EE avfall. Dette er vi pålagt av Staten. Våre elektriske/elektroniske varer skal leveres til godkjente mottak når de skal avhendes.